Voetbalshirtverzameling

WELKOM OP WWW.VOETBALSHIRTS.ORG

VERZAMELING PER 5 MEI 2024: 2.983 SHIRTS
voetbalshirts.org op Twitter: vtblshirts
voetbalshirts.org op Instagram: voetbalshirts_org
Op deze site staat mijn verzameling voetbalshirts!

In 1997 ben ik begonnen met deze verzameling, die intussen uitgegroeid is tot 2.983 (wedstrijd)shirts. Mijn shirts hangen allemaal in een kamer zoals je hier kunt zien.

Ik heb alleen originele shirts, dat wil niet zeggen dat het gedragen is maar dat het wel van het officiële merk is, dus geen namaak.Ik heb drie favoriete clubs, namelijk Fc Groningen, Feyenoord en Everton. Deze hebben een apart kopje gekregen omdat ik hier in verhouding veel shirts/kleding van heb
Ik blijf mijn verzameling constant uitbreiden. Waar ik naar op zoek ben zijn oudere shirts (van voor 1998) van Feyenoord, Fc Groningen en Everton. Tevens ben ik op zoek naar shirts van de kleinere clubs in europa en clubs van overzee (bijvoorbeeld uit Zuid-Amerika of Azië).
Als je wat hebt liggen en je wilt het kwijt stuur dan een mailtje naar info@voetbalshirts.org , graag met foto zodat ik gelijk kan zien om wat voor een shirt het gaat. Het moet eigenlijk wel in de maat L/XL zijn, want ik wil ze zelf dragen.
Shirts die als laatste zijn toegevoegd aan mijn verzameling staan onder het kopje nieuw. Onder dit kopje staan ook de laatst ge-update pagina's en de laatste wijzigingen.
Bij de shirts die op deze site staat allerlei informatie. Als je mij kunt helpen deze informatie completer te maken, kun je een mailtje sturen. Ook als je een speciaal verhaal kent bij een shirt mag je deze ook mailen, deze informatie wordt dan toegevoegd.
Naast het verzamelen van voetbalshirts, verzamel ik ook nog sjaals, minidressen en pins van voetbalclubs. Foto's hiervan zijn te vinden onder het kopje Overig. Onder het kopje links staan een aantal interessante/leuke links. Heb je aanvullingen hierop dan hoor ik het graag. Hier staan ook nog een aantal andere leuke dingen.
Tenslotte wil ik een aantal mensen bedanken. Ten eerste de mensen die mij geholpen hebben mijn verzameling zo groot te maken als hij nu is. Vrienden en familie kijken overal waar ze komen uit naar dingen om mijn verzamling te vergroten. Martijn wil ik bedanken voor de hulp die hij mij geboden heeft bij het maken van deze website.
Tenslotte zou ik het leuk vinden als je wat in het gastenboek zet! Schrijf daar ook op hoe je op mijn website terecht gekomen bent!
web counter views sinds 01-01-2022
Groeten en veel plezier op mijn site
 
Voetbalshirt kopen? Ga naar voetbalshirt24.nl
 
free counters
 
web counter sinds 01-01-2022